Maak zelf een gratis reis weblog! | inloggen
Tara-in-Alcorcon.reismee.nl

Aangekomen!

Hoi,

Het vliegen ging goed! Ik moest alleen bij de duane bijna mijn hele toilettas inleveren..
Die had ik namelijk voor de zekerheid (qua gewicht van mijn koffer) in mijn handbagage gedaan.. Dus ik heb nu nog make-up, zakdoekjes en tandenborstel+tandpasta. Gelukkig mag ik Carla´s deo, shampoo en douchegel gebruiken.

Carla en haar familie zijn trouwens erg aardig, het is gezellig bij hen. Ze hebben een klein hondjje, een schnauzer, die ik gister brood moest voeren om hem aan mij te laten wennen.Tongue out

De school is wel anders dan bij ons, het heeft een hoog hek (bijna alles hier) en tralies voor sommige ramen. Ik ga trouwens elke ochtend met de metro (¨the underground¨) naar school, dat is wel leuk!

Op school hebben we een rondleiding gehad, een ontbijt (eigenlijk brunch) en moesten we een speurtocht doen (oftewel.. achter de spaanse mensen aan hobbelen). Na school heb ik bij Tiana´s matchingspartner David gegeten met Carla en daarna zijn we om 6 uur met de hele uitwisselingsgroep Madrid in geweest! Ik heb nog niet echt geshopt, maar dat komt nog wel.

Volgens mij kom ik trouwens echt heel gezond terug uit Spanje, ik heb vandaag al twee salades bij mijn eten gegeten en bij mcdonalds heb ik een boterham gegeten die nog in mijn tas zat. Dat laatste kwam trouwens ook omdat ik geen geld bij me hadWink

Conclusie: ik heb het erg naar mijn zin (het is ook erg gezellig  met Tiana) maar ik was vandaag toch behoorlijk moe van gisteravond, ik heb minder dan 5 uur geslapen. Maar dat ben ik van plan vanavond in te halen.

groetjes

Tara

5 reacties

opa henk schrijft:

Hoi schat.
Fijn dat je het naar je zin heb.
Leuk voor dat hondje leert ie ook nog wat hollands .
Ja die hekken is een normaal verschijnsel in de regio daar.
Ze zijn erg op hun prive gesteld.
En ze houden graag pottenkijkers en dieven buiten ,
wij zijn nog niet zover maar in de duurdere wijken is het gebeuren ook hier al.
Wandel maar eens door wassenaar.
Nu ik ga sluiten en kijk uit naar het volgende bericht.
Groeten en kussen van oma en opa en beau.
Welterusten .

Ramona schrijft:

Extra fotoruimte kado gekregen!
Hoi Tara,
Zojuist heeft Henk Neijts je 100 foto's extra fotoruimte kado gedaan!
Deze ruimte is toegevoegd aan je reislog en je kunt er per direct gebruik van maken.
Groet,
Het ReisMee Team

Xanthe schrijft:

Lieve lieve tara!

Wat super leuk dat het daar leuk is! =] Ik mis jullie wel hoor! Leuk kent jouw partner die van Tiana? =]
heeeeel veel plezier nog! =]
En tot over 8 dagen!

xx. Loveyou!

Jeroen schrijft:

Hoi nichtje.
Blij om te horen dat je het naar je zin hebt. En
vooral dat het aardige mensen zijn.
Geniet er van en slapen doe je maar als
je weer in Nederland bent ;)
groetjes, Jeroen

Rosalynn schrijft:

¡Hola amiga! (Omg, ik wist gewoon meteen waar ik dat uitroepteken ondersteboven kon vinden XD).

Whahahahaha, echt jij weer met die douane! XD (A)
Wat had je bij je? Radioactieve douchegel?

Schnauzer! =D

Ik haat metro's. -_-" Net als al het openbare vervoer trouwens. XD Maar misschien is het wel anders dan ik denk. ^^

Nou ja, veel plezier verder! ^^ I really really miss you. ='C

P.s.: Had Tiana nog gezegd dat we 4e waren geworden? We're happyyyyyyy!

P.p.s.: Groep 3 valt best mee! Ze zijn best leuk eigenlijk! ^^ Ik denk dat schoolkinderen anders zijn dan supermarktkinderen! XD

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres:

Zoeken