Eerste helft van dag 7
Okay, laten we maar bad luck zeggen..
Vandaag begon wel rustig, Carla stond om half 10 op om te studeren. En ik kwam om kwart over tien mijn bed uit. Carla was helaas gisteravond gevallen toen ze de hond uitliet en liep vandaag mank. Ze zou vanmiddag even naar het ziekenhuis gaan, maar nu ze iets van paracetamol ofzo heeft genomen, valt het wel mee (zegt ze iig en ze hinkt niet meer ). Ik hoop voor haar dat het snel over is:) en anders vind ik het geen probleem om de laatste dagen wat meer thuis te blijven (couch potatoe!)
We zijn samen met haar vader naar de supermarkt geweest en daarna wou ik nog even postzegels halen voor de kaarten (ik had spaanse en moest postzegels voor naar nederland
- -´)
Helaas sluit alles hier om 2 uur (hou dit dus even in je achterhoofd). En de meeste dingen gaan niet meer open voor maandag. Ik kan de kaarten dus maandag pas versturen, die komen dus echt niet meer voor woensdag aan

Mijn contante geld was op, dus ik wou even pinnen. Dus wij naar een pinautomaat, ik stop mijn kaart erin en ik moet een ´reference number´ invoeren. Die heb ik dus niet? Dus ik cancel de transactie, maar hij geeft mijn kaart niet terug.. Een man achter ons probeerde nog wat dingen, maar no way dat die machine mijn kaart teruggaf

Gelukkig heb ik nog mijn ander pasje, ik heb geld genoeg, maar het is wel gewoon stom..
Maarja, hopelijk blijft het hierbij, wat betreft ´bad luck´.
O ja, verder heb ik het wel nog steeds naar mijn zin :) Ik lees het eerste boek van twilight (die hadden ze hier staan in het engels

Ahh.. Wat een gedoe allemaal :O Als je alles maar terugkrijgt en je alles goed en wle overleeft xD :P
Hmm.. Misschien vinden die spanjaarden je pasjes wle gewoon mooi (A)
Whaha :P
I'll send you some GOOD luck ( Niet dta ik heb; maar dat geeft niet :P )
hoi Tara, maak je geen zorgen. Het is echt geen probleem. Die lunchgewoonte is vanaf donderdag weer verleden tijd, dat begrijp je zeker wel :-)
Kus, Ramona
Ola
Hou nu op hoor , je doet die dingen volgens mij expresse.
Sterkte en vast een goede vlucht , mis hem niet hoor , tot volgende week.
Kus en Lieve Groet opa (Henk) ,oma (Betty) en hond (Beau).
Hoi nichtje,
Je bent lekker bezig he "criminineeltje"? Weet je zeker dat je niet aan het skimmen was ;)
Veel plezier nog de laatste dagen daar en kijk uit bij de douane. Met jouw mazzel nemen ze ook nog je paspoort in :)
Groetjes
Whahaha, Spain hates yoooouuu! And your caaaaaaards! XD