Dag 10
Wow, dit is mijn laatste bericht vanuit Spanje!
Vanochtend weer gewoon op school begonnen, vragenrondje, hoe gisteravond was enz. (voor Tiana en mij dus heel gezellig

Daarna gingen we naar een winkelcentrum waar we krap 2 uur rond mochten lopen. We hebben niet echt veel gekocht (alleen chocolade lolies, want er was een chocolade winkel

We kwamen om half 4 op school aan en er was wat miscommunicatie. De nederlandse groep had gehoord dat we om 4 uur naar school moesten om de zaal te versieren, maar de spaanse groep had 5 uur gehoord. Ik ben toen Carla maar naar huis gevolgd, omdat ik toch moest eten. Het is een halfuur met de metro, we waren om 5 uur terug op school. Het was een beetje vreemd, Carla zei bijna niks, alleen wat ze echt moest zeggen.. En ik was een beetje chagerijnig (A)
Het schoolfeest begon niet zo geweldig, maar toen het eenmaal op gang was, werd het echt heel leuk en gezellig! Ik heb zelfs gedanst

Met wat gedoe (zoals altijd ´s avonds als de groep iets wil doen) kwamen we om half 9 terecht in een all you can eat wok restaurant. Dat ging ook een beetje vreemd, David kwam namelijk naar Tiana toe van ' ik wil je eten betalen' maar Tiana (als zelfstandige vrouw

Ik vond het best stom van Carla, maar toen we wegliepen begon ze het uit te leggen en ze mocht niet later dan kwart voor 11 thuiskomen van haar ouders (het wokrestaurant was 3 kwartier weg). Dus daar kon zij niets doen, de terugweg was trouwens wel weer erg gezellig, was echt een schril contrast met vanmiddag

Ik ben blij dat ik morgen dus leuk afscheid kan nemen en er geen ongemakkelijke stiltes zijn als vanmiddag (als het goed is..).
Morgen gaan we trouwens naar een museum tot half 3/3 uur. Om kwart voor 5 moeten we op school zijn en om 8 uur gaat ons vliegtuig (pin me op het laatste niet vast, dat weet ik niet meer precies).
Dus.. wie komt me allemaal ophalen morgen?

groetjes
Tara
p.s. pff het is 12 uur, ik ga maar eens slapen, ik heb net nog een toetje gegeten

Helleu ^^ Oeh la la, vanavond ben je er weer en OMG
Je hebt zomaar een knuffel gegeven!! I'm soo proud :D (A) :P Whaha sorry, ik kom jullie niet ophalen...
Om teleurstelling te voorkomen.. Aangezien het natuurlijk helemaal geweldig is als ik kom hehe 9 sorry; ik ben echt moe; en in een sarcastische bui xD )
Geniet nog even!
LoveYouuu!
YOU HUGGED HER?
I''m so jealous! XD
Ik wil je wel ophalen, maar het gaat echt niet, sorry... ='C
Kan niet wachten tot morgen though! =D
hoihoi
wat een verhalejn allemaal! onze verhalen staan op its... zie jullie morgen nog wel en het is fijn jullie weer te zien!
sorry kom jullie dus ook niet ophalen... het wordt ietrs te laat... als je een precieze tijd weet kan ik bellen, misschien....