Morgen vertrek ik!
Eigenlijk moet ik nu slapen, maar ik wil eerst mijn blog beginnen (laat het slaaptekort beginnen!)
Morgen is het alweer zover en wat in oktober nog heeel ver weg leek, is nu wel heel erg dichtbij!
Aan de ene kant heb ik er echt ontzettend zin in, maar aan de andere kant ben ik ook best zenuwachtig. Ik hoop dat het klikt met Carla en dat alles goed gaat enzo.
Ik heb nog niet ingepakt.. dat helpt ook niet echt tegen de zenuwen. Ik hoop dat het niet te lang duurt, dat ik pas om vier uur de deur uit race om mijn trein te halen ofzo XD
Die trein vertrekt trouwens om half 5 's middags en waarschijnlijk kom ik om 11 uur 's avonds aan in Madrid (met het vliegtuig hoor)
Het wordt een kort nachtje (wedden dat ik er niet voor 2 uur in lig?) maar dat is niet erg, slaaptekort hoort er gewoon een beetje bij.
Adios chicos y chicas!
-Tara
dag Tara, niet te zenuwachtig zijn: het zal een mooi avontuur worden waar je nog vaak aan terug denkt. Dikke kus,
Uwaaah, ik ga je missen! ='C
Maar je gaat het gewoon super leuk hebben! ^^
Hee nichtje. Ben je goed aan gekomen.? Heel veel fun daarzo. Laat snel wat van je horen he.
Jeroen