Tara-in-Alcorcon.reismee.nl

3de dag!

Ola iedereen!

Gisteren hebben we lekker gewandeld door een natuurgebied

Tongue out

Het was wel een beetje lang, bijna 4 uur, maar het zonnetje scheen meestal, dat was erg lekker! Daarna heb ik bij Carla gegeten en rond 5 uur gingen we weer naar alcorcon met de metro. Daar hadden we met zijn allen afgesproken, want de jongens gingen voetballen. Het werd nogal koud toen de zon onderging en we wilden graag naar binnen. Na veel gepraat zouden we naar een tapasbar gaan. We kwamen alleen terecht in een snackbar!

Daar was het wel gezellig, vanavond gaan we naar de starbucks en hopelijk ook een beetje winkelen!

Tara

p.s. foto`s probeer ik vanavond te posten.

p.p.s dit is tiana´s blog: XTianax.waarbenjij.nu

opa siem

hi tara, ik geloof dat je het er best naar je zin hebt.
hier heeft het vannacht weer gesneeuwd,het had van mij wel weg mogen blijven. wat is bij jullie de temp. overdag en hoe kussen de spaanse jongens?
groetjes opa en aat

namens opa Siem

Hoi Tara,

Zojuist heeft siem van egmond je 100 foto's extra fotoruimte kado gedaan!

dus laat maar komen die foto's!

Tara

De temperatuur verschilt nogal, in de ochtend en in de avond is het best koud, richting nul denk ik, als de zon onder is. Maar overdag, vooral als de zon schijnt, kan het 10 tot 15 graden worden. Ik heb nog niet met een spaanse jongen gekust (nouja, alleen op hun wangen) Het is namelijk de gewoonte hier om iedereen te begroeten met twee kussen op de wang, zelfs mensen die je helemaal niet kent.

Ik ga zo eten, eerst even de foto´s uploaden

Tara

Nog bedankt voor alle reacties, ik vind het heel leuk om van jullie te horen!
De nieuwe foto´s staan erop.

Adios!

Nicolette

Helleu! Leuk dit allemaal te lezen.. Ik verveel me hier thuis een beetje =C ( Ik heb je een lange mail gestuur dmet uitleg )
Veel plezier en groetjes aan iedereen!