Dag 6
¡Hola!
Vandaag gingen we voor het eerst op pad zonder de spaanse mensen erbij.
We gingen met de metro naar Madrid. Daar liepen we naar het Prado museum.
Het is echt een mooi museum, met hele mooie schilderijen en beelden. Ze zijn best streng met de beveiliging, je tassen worden gescant en weggestopt in een kar in de garderobe en je mag dus ook geen foto´s maken. We kregen een boekje met vragen (beetje saai en rare vragen) maar de tour van twee spaanse docenten van de school was wel oké. Daarna gingen we even lekker in het zonnetje zitten, want die was intussen ook tevoorschijn gekomen! (JEEEH!!, want ´s ochtends was het 3 graden)
Daarna liepen we door naar het koninklijk paleis en op het plein Puerta del Sol kregen we 2 uur vrije tijd, tot kwart voor 5. We hebben even wat gegeten (kfc(A) mijn eerste patatje sinds we in Spanje zijn :P) Toen heb ik nog kaarten gekocht en zijn we een beetje door winkels gaan lopen.
Om 5 uur namen we de metro weer terug, Judith nam een andere metro naar haar huis, dus we moesten zelf uitstappen en door de poortjes met onze kaartjes. Dat laatste ging een beetje mis, omdat ik een onbeperkt abonnement heb en dacht, ´oh ik geef hem ook even aan mijn klasgenoten achter me, zodat die er ook snel door kunnen´. Fout gedacht.. de metromensen waren er niet zo blij mee, omdat zo´n kaartje persoonlijk is. Mijn kaartje werd dus afgepak

´S avonds gingen ze voetballen in het park, toen ben ik met een groepje nederlandse meiden even naar het toilet geweest in een cafe en daarna doorgelopen naar een supermarkt voor wat eten. Gelukkig was het voetballen toen we terug kwamen bijna klaar (2 uur in de kou is echt niet grappig, daarom doen we nu andere dingen (café, supermarkt enz.) als ze toch gaan voetballen). Om kwart over 9 spraken ze weer af om volgens mij tot 12 uur te gaan drinken in een park - -´. Maar Carla en ik gingen naar huis, omdat we anders ook nog 3 kwartier in de kou moesten wachten. Net heb ik gegeten, een soort aardappelsoep, een bord sperziebonen en aardappels :P, een stukje kaas en een kommetje mango (ik zat zooo vol!) Daarna heb ik nog de kaartjes geschreven en ik ga denk ik zo maar slapen.
Morgen gaan we even de kaartjes posten, naar Madrid om te shoppen met een klein groepje (Carla, David, Tiana, Jorn en ik). ´S avonds is er een feest van vrienden van Carla´s ouders, wat met eten en dansen/muziek is. Het duurt tot 2 uur/3 uur! Maar als het goed is kan ik morgen en overmorgen uitslapen

Adios!
p.s. dankzij opa henk en opa siem heb ik nu ruimte voor 400 foto´s, dat is meer dan genoeg XD het wordt al moeilijk om dat een beetje vol te maken, ik hoef geen extra fotoruimte er meer bij

Leuk leuk leuk, gelukkig heb je het naar je zin meid! =]
Ik mis julie echt, ik ga jullie nog erger missen als wij straks op schoolz itten en jullie er gewoon niet zijn! =O
Geniet nog even van je paar daagjes! =]
Doeeegg (L)
Ik moet naar mijn werk... xD
Helleu!
Klinkt allemaal superleuk!!!
Whahaha Oeh la la; Tara.. :P Whaha Je misdaad.. :P Whaha Ik ging helemaal stuk hier :P
Leuk om alles zo te lezen :D
Xxx
Serieus, hoe KRIJG je het voor elkaar? XD
Gezocht: Tara, 100 euro. Reden: haar abonnement gebruikt om klasgenoten door de poortjes te laten gaan.
Whahaha XD Serieus
Yaaaaaaaaaaaay, feestje! =D
Heel veel plezier! ^^
Liefs,
Roos
Ola
Ja je maakt zo toch nog wel even wat mee hè.
Ik had wel gezegd leef je uit , maar toch Tara in de Kalaboes , Jail voor ons.??
Van oma pas op ,kan je niet missen .
Stof voor later .
Nou wij zijn benieuwd naar het volgende bericht.
Kus en groet . Betty (oma) , Henk (opa) en Beau (hond)